Қажетті өнімдер:
– 50 г шоколад;
– 2 шай қасық шай;
– 4 г жалбыз;
– 150 мл кілегей;
– 2 шай қасық қант.
Дайындалуы:
Қолыңызбен жалбыздың жапырақтары мен сабағын ажыратыңыз. Шай демдейтін салыңыз. Шай салыңыз. 100 мл сәл суыған қайнаған су құйыңыз. Қақпағын жауып, 3 минут қоя тұрыңыз. Тағы да 100 мл қайнаған су құйып, 2 минут қойып қойыңыз. Шоколадты шағын кесектерге бөліңіз. Кастрөлде кілегейді қыздырыңыз. Шоколад себіңіз. Езгішпен езіңіз. Шоколад әбден ерігенше қыздырыңыз. Кілегейді оттан алып, сүзілген шайды құйыңыз. Араластырыңыз.

218 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Жылқыны қалай өсіру керек?

Жылқы мен атты қалай өсіру керек? Жылқы Алдымен жылқы не екенін біліп…

Түйесу кен орны. Жалпы экологиялық мәселелері

«Түйесу кен орны. Жалпы экологиялық мәселелері» Қазақстан Республикасы Маңғыстау облысының тұрғын елдерін…

Фармацевтикалық дәрілік өсімдіктер

Фармацевтикалық  дәрілік өсімдіктер:   Шайыр (Gummi)    Зығыр тұқымы  –  (Semen lini).    Сүйсін…

Балалар хирургиясының Қазақстанда және ТМД елдеріндегі даму тарихы. Ерекшеліктері. Деонтологиясы. Дәріс

«Хирургиялық аурулар» пәні «Балалар хирургия» модулі бойынша дәріс кешені №1 Дәріс. Тақырыбы:…