Қажетті өнімдер:
– 50 г шоколад;
– 2 шай қасық шай;
– 4 г жалбыз;
– 150 мл кілегей;
– 2 шай қасық қант.
Дайындалуы:
Қолыңызбен жалбыздың жапырақтары мен сабағын ажыратыңыз. Шай демдейтін салыңыз. Шай салыңыз. 100 мл сәл суыған қайнаған су құйыңыз. Қақпағын жауып, 3 минут қоя тұрыңыз. Тағы да 100 мл қайнаған су құйып, 2 минут қойып қойыңыз. Шоколадты шағын кесектерге бөліңіз. Кастрөлде кілегейді қыздырыңыз. Шоколад себіңіз. Езгішпен езіңіз. Шоколад әбден ерігенше қыздырыңыз. Кілегейді оттан алып, сүзілген шайды құйыңыз. Араластырыңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Тістегі тастан үй жағдайында қалай арылады?

Ауыз қуысы гигиенасының төмендігі, сапасыз тіс паста мен щетка, жұмсақ тағамдары жеу,…

Аллергиялардың  негігі себептері, Аллергендердің жіктелуі. Экзоаллергендер

Аллергиялардың  негігі себептері – аллергендер болып есептеледі. Аллергендердің жіктелуі   ( А.Д. Адо…

Экономикалық ресурстар ұғымы жəне олардың классификациясы

Экономикалық ресурстар ұғымы жəне олардың классификациясы Өндіріс үшін ең қажетті нəрсе –…

Обучение критическому мышлению – главный способ развития функциональной грамотности учащихся