Сәбіз торты
Қажетті өнімдер:
– 150 г ұн;
– 8 ас қасык, өсімдік майы;
– 1 стақан қант;
– 1 стақан жемісімен шырын;
– 100 г грек жаңғағы;
– 150 г сәбіз;
– қамыр қопсытқыш;
– ваниль; – тұз.
Дайындалуы:
Жаңғақты духовкада қуырып алыңыз. Қантқа май қосып, араластырыңыз. Шырын құйыңыз. Сәбізді ұсақ көзді үккіштен өткізіңіз. Жаңғақты блендермен үгітіп алыңыз. Бірнеше жаңғақты тортты безендіруге қалдырып қойыңыз. Үгітіліген жаңғақты қоспаға қосып, араластырыңыз. Ұнға қамыр қопсытқыш пен ваниль қосып, араластырыңыз. Барлығын біріктіріп, араластырыңыз. Қамырды қалыпқа құйып, алдын ала қыздырып қойған духовкада пісіріңіз. 200 градуста 40 минут пісірсеңіз болады. Дайын болған тортты қалыптан алмастан суытыңыз. Содан кейін тордың үстіне суытыңыз. Өз қалауыңызша безендіруге болады. Тортты екі қабат етіп кесіп, арасына қант ұнтағы қосылып езілген сарымай жақсаңыз болады. Алмадан езбе жасап жақсаңыз да болады.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Баяу шабуылдаушы соққы; Күшті шабуылдаушы соққы

Баяу шабуылдаушы соққы; Күшті шабуылдаушы соққы. ортасында шындығы беру және жоғары биіктікте…

курстық жұмыс қысқарған сөздер және оның сөзжасамға қатысы

 Аббревиатуралы лексика: құрылымдық-семантикалық және прагматикалық концепт 1955 жылғы Қазақ ССР Жоғарғы Советі…

Мәңгілік ел – ұлттық идея, сайысқа арналған презентация

Кұмырадағы көкеністі ет

Қажетті өнімдер: – 400 г сиыр еті; – 8 картоп; -1 болгар…