Сәбіз торты
Қажетті өнімдер:
– 150 г ұн;
– 8 ас қасык, өсімдік майы;
– 1 стақан қант;
– 1 стақан жемісімен шырын;
– 100 г грек жаңғағы;
– 150 г сәбіз;
– қамыр қопсытқыш;
– ваниль; – тұз.
Дайындалуы:
Жаңғақты духовкада қуырып алыңыз. Қантқа май қосып, араластырыңыз. Шырын құйыңыз. Сәбізді ұсақ көзді үккіштен өткізіңіз. Жаңғақты блендермен үгітіп алыңыз. Бірнеше жаңғақты тортты безендіруге қалдырып қойыңыз. Үгітіліген жаңғақты қоспаға қосып, араластырыңыз. Ұнға қамыр қопсытқыш пен ваниль қосып, араластырыңыз. Барлығын біріктіріп, араластырыңыз. Қамырды қалыпқа құйып, алдын ала қыздырып қойған духовкада пісіріңіз. 200 градуста 40 минут пісірсеңіз болады. Дайын болған тортты қалыптан алмастан суытыңыз. Содан кейін тордың үстіне суытыңыз. Өз қалауыңызша безендіруге болады. Тортты екі қабат етіп кесіп, арасына қант ұнтағы қосылып езілген сарымай жақсаңыз болады. Алмадан езбе жасап жақсаңыз да болады.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Аспан механикасы

АСПАН МЕХАНИКАСЫ Ғарышкерлердің  айқындауы бойынша адамдар Жерді Әлемнің шексіз кеңістіктерінде  жүйіткіп бара …

Ақсу-Жабағылы қорығы

Ақсу-Жабағылы қорығы — Талас Алатауының (Батыс Тянь-Шань) солтүстік-батыс бөлігін және Өгем жотасын алып жатқан Қазақстандағы тұңғыш қорық. Жамбыл облысының Жуалы…

Дополненная реальность в образовании

Дополненная реальность в образовании На сегодняшний день происходит бурное развитие информационных и…

Есеп және аудит

МЕНІҢ БОЛАШАҚ МАМАНДЫҒЫМ- ЕСЕП ЖӘНЕ АУДИТ             Есеп және аудит– БҰЛ…  Экономикалық…