Қажетті өнімдер: 4 тілім нан, талғамыңызға қарай тұз, 1 шай қасық дижон қышасы, 30 г сарымай, 200 г чеддер, 70 мл сыра, 2 жұмыртқаның сарысы, өткір бурыш
Дайындалуы: ірімшікті үккіштен өткізіңіз.
Жумырқаның ағы мен қарасын ажыратыңыз. Сарымайды кастрөлде ерітіп, аз-аздап чеддер ірімшігін бөліктерге бөліп қосып, ірімшік балқығанша үздіксіз қозғаңыз. Қозғауды тоқтатпай, сыраны қосыңыз. Біркелкі массаға айналғанша қозғаңыз. Кастрөлді оттан түсіріп, ірімшік пен жұмыртқалы массаны біріктіріп, жақсылап араластырыңыз. Қыша, түз және өткір бұрышты қосыңыз. Нан тілімдерін қытырлақ қабықша пайда болғанша қуырыңыз. Ыстық нан тілімдеріне ірімшікті массаны жағыңыз. Нанды қайта духовкаға салып, қоңырқай түске ен-генше үстаңыз. Ыстық күйінде үсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Сәбіз жайлы қызықты мәліметтер

Сәбіз жайлы қызықты мәліметтер. Сәбіз бүкіл елде таралған өнім. Ол пайдалылығымен ғана…

Жаңа технология – заман ағымы

Жаңа технология – заман ағымы. «Адамзат үшін XXI ғасыр жаңа технологиялардың ғасыры…

Асқабақ езбе сорпасы

Қажетті өнімдер: – 2 картоп; – 200 г асқабәк; -1 бас пияз;…

Электрондық үкімет, Баяндама

Баяндама Тақырыбы: Электрондық үкімет.                                                  Электрондық үкімет     «Электрондық үкімет»…