Қажетті өнімдер: 4 тілім нан, талғамыңызға қарай тұз, 1 шай қасық дижон қышасы, 30 г сарымай, 200 г чеддер, 70 мл сыра, 2 жұмыртқаның сарысы, өткір бурыш
Дайындалуы: ірімшікті үккіштен өткізіңіз.
Жумырқаның ағы мен қарасын ажыратыңыз. Сарымайды кастрөлде ерітіп, аз-аздап чеддер ірімшігін бөліктерге бөліп қосып, ірімшік балқығанша үздіксіз қозғаңыз. Қозғауды тоқтатпай, сыраны қосыңыз. Біркелкі массаға айналғанша қозғаңыз. Кастрөлді оттан түсіріп, ірімшік пен жұмыртқалы массаны біріктіріп, жақсылап араластырыңыз. Қыша, түз және өткір бұрышты қосыңыз. Нан тілімдерін қытырлақ қабықша пайда болғанша қуырыңыз. Ыстық нан тілімдеріне ірімшікті массаны жағыңыз. Нанды қайта духовкаға салып, қоңырқай түске ен-генше үстаңыз. Ыстық күйінде үсыныңыз.

34 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Шұбат техникалық шарттары

Шұбат техникалық шарттары. ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ МЕМЛЕКЕТТІК СТАНДАРТЫ Шұбат. Техникалық шарттары. ҚР СТ…

Жүгері қосылған сорпа

Қажетті өнімдер: 300 г консервіленген жүгері, 50 г сарымай, 1/4 шай қасықжұпар…

Секреты конфетного фантика

1.Введение                                          2.Понятие «фантик».  История возникновения фантика.                                Русский язык на обертках конфет. 4.Заключение.                                                                                                         …

Проект «Умная теплица»

Проект «Умная теплица» Умная теплица – это полностью автоматизированная конструкция теплицы, призванная…