Қажетті өнімдер: 300 г консервіленген жүгері, 50 г сарымай, 1/4 шай қасықжұпар жаңғағы, 4 ас қасық қаймақ, талғамыңызға қарай қара бұрыш, 1 л ет сорпасы, 1 пияз, 1 ас қасық ұн, тұз

Дайындалуы: жүгерінің суын сорпаға құйыңыз. Пиязды ұсақ төртбұрыштарға тураңыз. Табаны қыздырып, сарымайды салып, пиязды алтын түске енгенше қуырып алыңыз. Жүгеріні де пиязға қосып, орташа отта 3-5 минут қуырыңыз. Үнға аздап сорпа құйып, біркелкі массаға айналғанша араластырыңыз. Сорпаны кастрөлге құйып, қайнағанға дейін отта ұстаңыз. Сорпамен араластырылған ұнды жүгерінің үстінен құйып, тез арада мұқият араластырыңыз. Қайнап тұрған сорпаға жүгеріні салып, араластырып, 15 минут қайнатыңыз. Арасында қозғап

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Шәкәрім поэтикасы

Жоспар       І.Кіріспе         Ақынның оралуы.      ІІ.Негізгі бөлім.         Бала Шаһкерімнен-кемеңгер…

Үндік етінен орама

Қурамы: -1 кг үндік филесі; -100 г балықтың филесі; – 200-300 г…

Физикадан есептерді шығару тәсілінде алгоритмді қолдану

Физикадан есептерді шығару тәсілінде алгоритмді қолдану    Есеп шығару физиканы оқыту процесінің…

Желі қорғaнысы 

5 Желі қорғaнысы  5.1 Желінің қорғaнысы  ПУЭ тaлaптaры бойыншa бaрлық қондырғылaр релелік…