Қажетті өнімдер: 300 г консервіленген жүгері, 50 г сарымай, 1/4 шай қасықжұпар жаңғағы, 4 ас қасық қаймақ, талғамыңызға қарай қара бұрыш, 1 л ет сорпасы, 1 пияз, 1 ас қасық ұн, тұз

Дайындалуы: жүгерінің суын сорпаға құйыңыз. Пиязды ұсақ төртбұрыштарға тураңыз. Табаны қыздырып, сарымайды салып, пиязды алтын түске енгенше қуырып алыңыз. Жүгеріні де пиязға қосып, орташа отта 3-5 минут қуырыңыз. Үнға аздап сорпа құйып, біркелкі массаға айналғанша араластырыңыз. Сорпаны кастрөлге құйып, қайнағанға дейін отта ұстаңыз. Сорпамен араластырылған ұнды жүгерінің үстінен құйып, тез арада мұқият араластырыңыз. Қайнап тұрған сорпаға жүгеріні салып, араластырып, 15 минут қайнатыңыз. Арасында қозғап

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Қазақстан минералдық шикізат базасының күйі мен даму болашағы. Пайдалы қазбалардың жіктелімі

1-ші лекция. Кіріспе. Қазақстан минералдық шикізат базасының күйі мен даму болашағы. Пайдалы…

Картопты салат

Картопты салат Қажетті өнімдер: 4 ас қасық ас сіркесуы, 750 г картоп,…

«Ұлылықтың бастауы – Ұлы далам!» Пікіріңізді дәйектерге сүйеніп, дәлелдеп жазыңыз.

Дала…Естір құлаққа жағымды естілетін қасиетті сөз. Құдіреттілігі әуелі табиғатында.Кеудеңді керіп, құшырлана жұтар…

Күнделікті көк шай ішудің 6 себебі

Күнделікті көк шай ішудің 6 себебі Көк шай – баламалы медицинаның кереметі.…