Қажетті өнімдер: 150 г томат шырыны, 40 г теңіз алабұғасы, 30 г мидия, 1 тісше сарымсақ, 10 г томат пастасы, өсімдік майы, тұз, 1 лимон, 40 г балғын арқан балық, 30 г асшаян, 10 г пияз, табаско, 1/2 стақан су, құмшекер, бұрыш, аскөк

Дайындалуы: арқан балық пен теңіз алабұғасын төртбұрыштап тураңыз. Мидияларды қабыршағынан ажыратып, асқазанын алып тастап, орташа бөліктерге тураңыз. Асшаянның құйрығын тазалап, көлденеңінен екіге бөліңіз. Өсімдік майына төртбұрыштарға туралған пиязды салып, мөлдір күйге енгенше қуырып алыңыз. Мидия мен асшаянды қосыңыз. Томат пастасын қосып, аздап қайнаған су құйыңыз. Томат шырынын құйыңыз. Балық филесін салыңыз. Тұз, бұрыш, лавр жапырағы, құмшекер және езілген сарымсақ тісшесін қосып, аздап лимон шырынын құйыңыз. Сорпаның көбігін алып отырыңыз. Ыдыстың түбіне туралған аскөктерді салып, сорпаны табаско соусымен араластырып, ыдысқа құйыңыз да, үстінен тағы да аскөк себіңіз.

 

 

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Физикадан есептерді шығару тәсілінде алгоритмді қолдану

Физикадан есептерді шығару тәсілінде алгоритмді қолдану    Есеп шығару физиканы оқыту процесінің…

Ұлғаймалы ұдайы өндірістің типі мен көрсеткіштері

Ұлғаймалы ұдайы өндірістің типі мен көрсеткіштері. Экономиканың кез келген түрінде ұлғаймалы ұдайы…

Медициналық мекемелерде еңбек ақысын бөлу және қалыптастыру. Нарық экономикалық жағдайда денсаулық сақтауды қаржыландыру механизмі.

Медициналық мекемелерде еңбек ақысын бөлу және қалыптастыру. Нарық экономикалық жағдайда денсаулық сақтауды…

Іс-әрекет туралы жалпы түсінік

Адамның күнделікті өмірдегі жағдайы бұл оның белсенді әрекет үстіндегі жағдайы. Адам үнемі…