Қажетті өнімдер: 150 г томат шырыны, 40 г теңіз алабұғасы, 30 г мидия, 1 тісше сарымсақ, 10 г томат пастасы, өсімдік майы, тұз, 1 лимон, 40 г балғын арқан балық, 30 г асшаян, 10 г пияз, табаско, 1/2 стақан су, құмшекер, бұрыш, аскөк

Дайындалуы: арқан балық пен теңіз алабұғасын төртбұрыштап тураңыз. Мидияларды қабыршағынан ажыратып, асқазанын алып тастап, орташа бөліктерге тураңыз. Асшаянның құйрығын тазалап, көлденеңінен екіге бөліңіз. Өсімдік майына төртбұрыштарға туралған пиязды салып, мөлдір күйге енгенше қуырып алыңыз. Мидия мен асшаянды қосыңыз. Томат пастасын қосып, аздап қайнаған су құйыңыз. Томат шырынын құйыңыз. Балық филесін салыңыз. Тұз, бұрыш, лавр жапырағы, құмшекер және езілген сарымсақ тісшесін қосып, аздап лимон шырынын құйыңыз. Сорпаның көбігін алып отырыңыз. Ыдыстың түбіне туралған аскөктерді салып, сорпаны табаско соусымен араластырып, ыдысқа құйыңыз да, үстінен тағы да аскөк себіңіз.

 

 

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Магмалық тау жыныстары

Магмалық тау жыныстары атқылаған тау жыныстары — магма немесе жанартаулық атқылаулардан жер…

Балалардағы тіс жарып шыққанға дейінгі тістің қатты тіндерінің тіс жегі емес ақауларының пайда болуы себептері.Алдын алу жолдары

Балалардағы тіс жарып шыққанға дейінгі тістің қатты тіндерінің тіс жегі емес ақауларының…

Роман Аркадьевич Абрамович өмірбаяны

А.Ж.Т.: Роман Аркадьевич Абрамович Туған жылы: 1966 жылы 24 қазан Туған жері:…

Жаңаша ойлай білетін, жоғары азаматтық және адамгершілік, патриоттық және әлеуметтік жауапкершілікке ие жеке тұлға тәрбиесі.