Қурамы:
-1 кг үндік филесі;
-100 г балықтың филесі;
– 200-300 г саумалдық;
-150-200 гірімшік;
-3 жұмыртқа;
– ақжелкен;
-2 стақан шарап;
– 2 тісше сарымсақ;
– май;
– қара бұрыш, тұз

Дайындалуы: саумалдықты жақсылап жуып, аздаған майға бұқтырып алыңыз. Талғамыңызға қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Жұмыртқаға ақжелкен, ірімшік, тұз бен бұрыш қосып, омлет пісіріңіз. Үндік етін тоқпақтап, тұз, бұрыш, сарымсақ жағыңыз. Еттің үстіне омлетті салып, оның бетіне саумалдықты қойыңыз. Саумалдықтың үстінен балықтың етін салыңыз. Етті орама етіп орап, жіппен байлап, қуырыңыз. Қуыру барысында айналдыра отырып, қызартып қуырыңыз. Қызарған соң 1 стақан шарап құйыңызда, бетін жауып, шарап буға айналғанша бұқтырыңыз. Содан соң ораманы аударып, тағы бір стақан шарап құйыңыз. Ас болсын!

34 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Жүрек бұлшық етінің физиологиялық қасиеттері. Жүрек циклі, фазалары, слайд

Құрма жайлы не білеміз?

Құрманы жеудің 5 себебі. Құрманың құрамында біршама пайдалы зат бар.  Организмді түрлі…

Аграрлық өндірістін экономикалық тиімділігі

13 тарау. Аграрлық өндірістін экономикалық тиімділігі 13.1 Аграрлық өндірістің экономикалық тиімділігінін мазмны…

Тiк iшек түсiп қалуы

Ұйғарым Тiк iшек түсiп қалу – тiк iшектiң сыртқа барлық қабаттарын шығу…