Қ а ж е т т і  өнімдер:

6 болгар бұрышы,200 г сарымай, 4 ақжелкен, 4 тал аскөк, 200 г брынза, 2-3 тісше сарымсақ, қара бұрыш

Дайындалуы болгар бурышының түрлі түстісін таңдаңыз. Болгар бұрышын жуып, дәндерінен ажыратыңыз. Жеміс сабағын кесіп алып тастаңыз. Жеміс сабағының жанында артық кеткен олгар бұрышының қалдыңтарын төртбұрыштап тураңыз. Аскөк пен ақжелкенді усақтап тураңыз. Брынзаны ұсақ үккіштен өткізіңіз. Сары-маймен араластырыңыз. Сарымсақ, қара бұрышты қосып, миксермен араластырыңыз. Туралған болгар бұрышы, аскөк, ақжелкенді қосып, араластырыңыз. Дайындап алған болгар бұрышын фарштап, қатырыңыз. Дастарқанға шеңберлеп турап ұсыныңыз.

1 comment
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Қара металдың минералды-шикізат ресурстары, дәріс

12 Дәріс. Қара металдың минералды-шикізат ресурстары. 12.1 Қара металл кендерінің минералды-шикізат қоры…

Лаборант- исследователь будущего

« Обогащение полезных ископаемых». Цель: Определить деятельность лаборанта-эколога и донести информацию о…

Дені сау ұрпақ – Мәңгілік елдің болашағы

Денсаулық – бізге берілген ең үлкен байлық. Деніміздің сау болуы біздің барлық өмірімізге…

«Қазақстан тарихы» пәні бойынша дайындалған электронды орта, дипломдық жоба

 Мазмұны  1.Кіріспе………………………………………………………………………………………….. 2.Негізгі бөлім…………………………………………………………………………………. 2.1. Есептің қойылымы ……………………………………………………………………… 2.2.Бағдарламалау ортасының мінездемесі……………………………………………… 2.3.…