Қ а ж е т т і өнімдер:
6 болгар бұрышы,200 г сарымай, 4 ақжелкен, 4 тал аскөк, 200 г брынза, 2-3 тісше сарымсақ, қара бұрыш
Дайындалуы болгар бурышының түрлі түстісін таңдаңыз. Болгар бұрышын жуып, дәндерінен ажыратыңыз. Жеміс сабағын кесіп алып тастаңыз. Жеміс сабағының жанында артық кеткен олгар бұрышының қалдыңтарын төртбұрыштап тураңыз. Аскөк пен ақжелкенді усақтап тураңыз. Брынзаны ұсақ үккіштен өткізіңіз. Сары-маймен араластырыңыз. Сарымсақ, қара бұрышты қосып, миксермен араластырыңыз. Туралған болгар бұрышы, аскөк, ақжелкенді қосып, араластырыңыз. Дайындап алған болгар бұрышын фарштап, қатырыңыз. Дастарқанға шеңберлеп турап ұсыныңыз.
1 comment
Very interesting subject, appreciate it for putting up.Blog monry