Қ а ж е т т і  өнімдер:

6 болгар бұрышы,200 г сарымай, 4 ақжелкен, 4 тал аскөк, 200 г брынза, 2-3 тісше сарымсақ, қара бұрыш

Дайындалуы болгар бурышының түрлі түстісін таңдаңыз. Болгар бұрышын жуып, дәндерінен ажыратыңыз. Жеміс сабағын кесіп алып тастаңыз. Жеміс сабағының жанында артық кеткен олгар бұрышының қалдыңтарын төртбұрыштап тураңыз. Аскөк пен ақжелкенді усақтап тураңыз. Брынзаны ұсақ үккіштен өткізіңіз. Сары-маймен араластырыңыз. Сарымсақ, қара бұрышты қосып, миксермен араластырыңыз. Туралған болгар бұрышы, аскөк, ақжелкенді қосып, араластырыңыз. Дайындап алған болгар бұрышын фарштап, қатырыңыз. Дастарқанға шеңберлеп турап ұсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Ұлттық киімдер. ұйымдастырылған ашық оқу қызметі

Аяқ саусағындағы сүйекше қыйсайса

Аяқтың бақай сүйектері де қол саусақтары секілді үш сүйектен тұрады. Тек башпайда…

Сыртқы құрылғылар

Реферат Сыртқы құрылғылар. Жоспар: Кіріспе. Негізгі бөлім. Қосымша құрылғылар. Компьютердің енгізу және…

Еңбек қауіпсіздігі және еңбекті қорғау саласындағы мемлекеттік басқару

ЕҢБЕК ҚАУІПСІЗДІГІ ЖӘНЕ ЕҢБЕКТI ҚОРҒАУ  САЛАСЫНДАҒЫ МЕМЛЕКЕТТІК БАСҚАРУ жоспар Кіріспе Еңбек қауiпсiздiгi…