Қ а ж е т т і  өнімдер:

6 болгар бұрышы,200 г сарымай, 4 ақжелкен, 4 тал аскөк, 200 г брынза, 2-3 тісше сарымсақ, қара бұрыш

Дайындалуы болгар бурышының түрлі түстісін таңдаңыз. Болгар бұрышын жуып, дәндерінен ажыратыңыз. Жеміс сабағын кесіп алып тастаңыз. Жеміс сабағының жанында артық кеткен олгар бұрышының қалдыңтарын төртбұрыштап тураңыз. Аскөк пен ақжелкенді усақтап тураңыз. Брынзаны ұсақ үккіштен өткізіңіз. Сары-маймен араластырыңыз. Сарымсақ, қара бұрышты қосып, миксермен араластырыңыз. Туралған болгар бұрышы, аскөк, ақжелкенді қосып, араластырыңыз. Дайындап алған болгар бұрышын фарштап, қатырыңыз. Дастарқанға шеңберлеп турап ұсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Ерлі-зайыптылар жанжалдарының негізгі себептерін анықтаңыз

Ерлі-зайыптылар жанжалдарының негізгі себептерін анықтаңыз. Ерлі – зайптылар арасындағы дау – жанжалдың…

Баланы өтірік айтуға не итермелейді?

Баланың не үшін өтірік айтатындығы барлығымызды ойландыратыны белгілі. Өсіп келе жатқан балаға…

Сыра және арақтардың тарихы

СЫРА АРАҚТЫҢ БАЛАЛЫҚ ШАҒЫ Бүгінде жас-кәрі демей, үйде-түзде болсын бөтелкесімен сіміріп жүре…

Mac OS операциялық жүйесінің негіздері, дәрістер

1 Дәріс. Mac OS операциялық жүйесінің негіздері.          1.  Mac OS операциялық жүйесінің…