Қажетті өнімдер: 500 г сиыр бауыры, 250 г майонез, 4 ас қасық өсімдік майы, қара бұрыш, 150-200 г пияз, 3 жұмыртқа, тұз, 2 ас қасық ұн

Дайындалуы: бауырды пленкасынан ажыратып, жуып, орташа бөліктерге турап, еттартқыштан өткізіңіз. Жұмыртқа, ұн, тұз бен бұрыш қосып, жақсылап араластырыңыз. 3 ас қасық өсімдік майын табада қыздырып, ас қасықпен бауырдан жасалған массаны қасықтап салыңыз. Екі бетін де қабықша пайда болғанша (шамамен 3 минуттан) қуырыңыз. Тәрелкеге салып суытыңыз. Пиязды аршып, текшелеп тураңыз. 1 ас қасық өсімдік майына алтын түске енгенше қуырып алыңыз. Тәрелкеге салып, пиязды майонезбен араластырыңыз. Бауырдан пісірілген наншықтарға 1 шай қасық пиязды майонез қоспасын жағып, тағы бір наншық қойыңыз. Бетіне тағы пиязды майонезді жағыңыз. 20 минут бабына келгенше қоя тұрып, талғамыңызға қарай сәндеңіз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Тауық бауырынан жасалған паштед

Қажетті өнімдер: – 1 кг тауык, бауыры; – 3-4 бас пияз; –…

Нәзік бауыр салаты

Қажетті өнімдер: -100 г бауыр (кез келген мал бауыры); – 1 картоп;…

Емдік профилактикалық мекемелерде емдік дене шынықтыруды ұйымдастыру

Емдік профилактикалық мекемелерде емдік дене шынықтыруды ұйымдастыру.        Емдік дене шынықтыру  дегеніміз–…

Мәліметтер қорларының үш негізгі модельдері

Тақырыбы: Мәліметтер қорларының үш негізгі модельдері  Мәліметтердің үш негізгі модельдері Мәліметтер қорларының…