Қажетті өнімдер:
– 70 г руккола;
– 200 г асылған тауык, еті;
– 6 тал черри қызанағы;
-1 бұрыш;
– зәйтүн майы;
– лимон шырыны;
– француз қышасы;
– тұз;
– бұрыш.

Дайындалуы:
Тауық етін алдын ала пісіріп қойсаңыз болады. Дайын етті бөліктерге бөліңіз. Тәтті бұрыштың кез келген түсі жарай береді. Оны таяқшалап тураңыз. Черри қызанақтарын төртке бөліңіз. Рукколаны уыстап алып, тәрелкелерге салыңыз. Туралған бұрыштан салыңыз. Одан соқтауық етін әр порцияға бөліп салыңыз. Қолмен араластырып қойыңыз. «Винегрет» соусын жасаңыз. Ол үшін зәйтүн майына лимон шырынын, ди-жон қышасын, бұрыш қосып, араластырыңыз. Салатқа ерекше дәм беру үшін қыша да қосуға болады. Салатқа соусын құйып, шеттеріне туралған қызанақтарды тізіп шығыңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Есептік техника және бағдарламалау, дипломдық жұмыс

ДИПЛОМДЫҚ ЖҰМЫС Мазмұны   Кіріспе 8 1 Есептің қойылуы 10 1.1 Есепті…

Жылқы мен атты қалай өсіру керек?

        Жылқы мен атты қалай өсіру керек?                           Жылқы Алдымен жылқы не…

Фразеологизмы в речи современных детей

Фразеологизмы в речи современных детей                   Автор:  Нуркасымова Сымбат            Исследовательский интерес…

Балалардың ойлау мен сөйлеу қабілетін ойындар арқылы дамыту

Ойын- балалар үшін оқу да, еңбек те. Ойын- айналадағы дүниені танудың тәсілі.…