Қажетті өнімдер:
– 70 г руккола;
– 200 г асылған тауык, еті;
– 6 тал черри қызанағы;
-1 бұрыш;
– зәйтүн майы;
– лимон шырыны;
– француз қышасы;
– тұз;
– бұрыш.

Дайындалуы:
Тауық етін алдын ала пісіріп қойсаңыз болады. Дайын етті бөліктерге бөліңіз. Тәтті бұрыштың кез келген түсі жарай береді. Оны таяқшалап тураңыз. Черри қызанақтарын төртке бөліңіз. Рукколаны уыстап алып, тәрелкелерге салыңыз. Туралған бұрыштан салыңыз. Одан соқтауық етін әр порцияға бөліп салыңыз. Қолмен араластырып қойыңыз. «Винегрет» соусын жасаңыз. Ол үшін зәйтүн майына лимон шырынын, ди-жон қышасын, бұрыш қосып, араластырыңыз. Салатқа ерекше дәм беру үшін қыша да қосуға болады. Салатқа соусын құйып, шеттеріне туралған қызанақтарды тізіп шығыңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Қараөрік қосылған борщ

Қараөрік қосылған борщ Қажетті өнімдер: 4 ас қасық грек жаңғағы, 300 г…

Оқушылар мен жасөспірімдер арасындағы құқық бұзушылықтың алдын алуда мектеп пен отбасы серіктестер, ата-аналар жиналысы

ОҚУШЫЛАР МЕН ЖАСӨСПІРІМДЕР АРАСЫНДАҒЫ ҚҰҚЫҚ БҰЗУШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛУДА МЕКТЕП ПЕН ОТБАСЫ –…

Гүлді қалай жасауға болады?

Қызыл, сары, жасыл -кез келген түстен гүл жасауға болады. Бастысы, қағаз майлығыңыз…

Мамандығым бойынша елге тигізер пайдам

Жобаның тақырыбы: Мамандығым бойынша елге тигізер пайдам. Жобамды бастамас бұрын айтарым, бұл…