Картопты салат
Қажетті өнімдер: 4 ас қасық ас сіркесуы, 750 г картоп, 100 мл көкөніс сорпасы, 1 шым-шым құмшекер, қара бұрыш, 1 бума көкпияз, 250 г түлкішек, 5 ас қасық өсімдік майы, тұз, 1 бума шнит пиязы
Дайындалуы: картопты жақсылап жуып, 20 минут қайнатыңыз. Суын төгіп, аздап суытыңыз. Қабығын аршып, жіңішке дөңгелектерге тураңыз. Тәрелкеге салыңыз. Пиязды аршып, шеңберлеп тураңыз. Түлкішек қозықұйрығын жуып, ірі етіп тураңыз. Табаға 2 ас қасық өсімдік майын құйып, қыздырыңыз. Май мен пиязды қуырып алыңыз. Тұздап, бұрыштаңыз. Қалған май, ас сіркесуы, көкөніс сорпасы, тұз, бұрыш және құмшекерден қоспа жасаңыз. Картопқа құйыңыз. Қуырылған пияз бен қозықұйрықты картоптың үстіне қойып, ұсақтап туралған шнит пиязымен сәндеңіз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Өндірісті электрмен жабдықтау пәнінен емтихан сұрақтары

050718-Электр энергетика мамандығының студенттеріне Өндірісті электрмен жабдықтау пәнінен  емтихан сұрақтары:  Өндірісті электрмен…

Аграрлык өндірістің негізгі капиталы және оны пайдалану

5 тарау. Аграрлык өндірістің негізгі капиталы және оны пайдалану 5.1 Негізгі капиталдып…

Абай мұрасының маңыздылығы, шығарма

Жақсыбаева Аружан Жасұланқызы «Абай мұрасының маңыздылығы» Қазақ әдебиетінің үлкен бір саласы қандай?…

Қалдықтарға екінші өмір сыйлау

Зерттеудің мақсаты: Тұрмыстық қатты қалдықтардың пайда болуының алдын алуды және оларды азайтуды,…