Қажетті өнімдер:
– 16 тал бақалшыққа ұқсайтын макарон өнімі;
– 150 г асшаян;
– 1 шағын қияр;
– ¥2 тал тәтті бұрыш;
– 2 ас қасық майонез;
– 2-3 тал райхан;
– тұз.
Дайындалуы:
Макаронды тұзды суда пісіріп алыңыз
бақалшық – ракушка райхан – базилик

Дайындалуы:
Макаронды тұзды суда пісіріп алыңыз. Қапшығында көрсетілген нұсңау бойын-ша пісіріңіз. Судан сүзіп алып, суытып ңойыңыз. Асшаяндар-ды тұзды суда 5 минут пісіріп алыңыз. Егер сіз асылып мұздатылған асшаян пайдалана-тын болсаңыз, тек ыстыңсуғаса-лып алуыңызға болады. Қабығын аршып, тураңыз. Қияр мен бұрышты ұсаңтап төртбұрыштап тураңыз. Майонез бен райхан жапыраңтарын блендердің ыды-сына салып, езіңіз. Асшаянды көкөністермен араластырыңыз. Тұзын ңосыңыз. Кеспелердің ішінетолтырыңыз. 1 шай ңасың соустан салыңыз. Аскөкпен безендіріңіз.
бақалшық – ракушка

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Халық аспаптары мамандығы

Мамандығым -мақтанышым! Мамандықты дұрыс таңдау- ол өмір жолының сәттілігінің негізі. Э.Ф.Зеер Мамандық…

Тістемнің әртүрлі аномалиясы кезінде тістерді орнату

мақсаты Таныстыру: 1. Толық тісі жоқ кездегі жасанды тістерді қою әдістерімен. 2.…

Орталық нерв жүйесінің өмірге қауіпті зақымдалуын диагностикалау және жедел көмек көрсету алгоритмі

Неврологияда күттірмейтін жедел жағдайларға барлық шұғыл патологиялық тез арада диагностиканы және мақсатты…

Бисерден бұйым жасау

Бисерден бұйым жасау Бисердің шығу тарихы: Бисер тоқу өнері ертеде кеңінен тарап,…