Қажетті өнімдер:
– 400 г сиыр еті;
– 8 картоп;
-1 болгар бұрышы;
– 2 бас пияз;
– 250 г шұжықты ірімшік;
– қажетінше тұз, бұрыш.

Дайындалуы:
4 құмыра дайындап алыңыз. Етті жуып, тураңыз. Құмыраның түбіне салыңыз. Ұнтаңталған ңара бұрыш салыңыз. Пиязды ұсаңтап тураңыз, еттің үстіне салыңыз. Болгар бұрышын ұсаңтап тураңыз. Пияздың үстіне салыңыз. Картопты тазалаңыз. Ұсаңтап төртбұрыштап тураңыз. Құмыраның үстіне салыңыз. Жеке ыдысңа су ңұйыңыз. Тұз ңосыңыз. Осы суды әр ңұмыраға ңұйыңыз. Ірімшікті үккіштен өткізіңіз. Картоптың үстіне салыңыз. Проти-веньге ңойып, ңаңпағын жабыңыз. 200 градуста ңызған духовкада 30 минут пісіріңіз. Содан соң тем-ператураны 250 градусқа көтеріңіз. Тағы да 30 минут пісіріңіз. Дай-ын болуға 10 минут ңалған кезде ңаңпаңтарын алып тастап пісіріңіз. Духовкадан алыңыз. Дастарңанға ңаймаңжәне кебектен пісірілген нанмен бірге ұсыныңыз.
шұжықты ірімшік – колбасный сыр

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Абай Құнанбаевтың 175 жылдық мерейтойы–осы жылдың басты ерекшелігі шығарма

Абай Құнанбаевтың 175 жылдық мерейтойы–осы жылдың басты ерекшелігі  Қазақтың ұлы ақыны Абай…

Қазақстандық сән әлемдік тендецияларының негізінде

ТАҚЫРЫБЫ: Қазақстандық сән әлемдік тендецияларының негізінде. АТАУ: Q-SAN     QAZAKH SAN БАҒЫТЫ:   Қазақ…

«Экономикалық талдау» және «Қаржы есептілік талдау»  экзамен сұрақтары

          «Экономикалық талдау» және «Қаржы есептілік талдау»  экзамен сұрақтары Емтихан билеті № …

Достық туралы әңгіме

Достық туралы әңгіме Бүгін мен жұмысымнан демалыс алып, өз ауылыма қайтып жетуге…