Қажетті өнімдер:
– 250 г қатпарлы қамыр;
– 70 г үккіштен өткен пармезан;
– 1 шай қасык, үнтақталған тәтті паприка;
– тұз;
– ұнтақталған қара бұрыш;
– 1 жұмыртқа;
-ұн.

Дайындалуы:
Пармезан, паприка, тұз, бұрышты бірге араластырыңыз. Жұмыртқаны шанышқымен езіп алыңыз. Қамырға ұн сеуіп, көлемі 25-30 см тіктөртбұрыш болатындай етіп жайыңыз. Жұмыртқамен майлаңыз. Үккіштен өткен ірімшікті себіңіз. Қалың жағынан бастап ораңыз. Арнайы пленкаға орап, мұздатқышқа 10 минутқа салып қойыңыз. Ораманы 24 бөлікке бөліңіз. Пергамент төселген противеньге тізіңіз. 200 градуста қызған духовкада 20-25 минут пісіріңіз. Суытып, дастарқанға ұсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Дебат, авторлық бағдарлама

— «Дебат» авторлық бағдарламасына Пікір Ұсынылып отырған бағдарлама 9-11сыныптарға Қазақстан тарих сабағына …

Деректер базасының реляциялық моделімен жұмыс істеу

Деректер базасының реляциялық моделімен жұмыс істеу ЖОСПАР Реляциялық модель және оның құрамдас…

Жүгері қосылған сорпа

Қажетті өнімдер: 300 г консервіленген жүгері, 50 г сарымай, 1/4 шай қасықжұпар…

Программалық жабдықтарға және оларды жобалаудағы бастапқы мәліметтерге қойылатын талаптарды анықтау

Программалық жабдықтың өмірлік циклының негізгі кезеңдерінің бірі- есептің қойылуы кезеңі. Мұнда программалық…