Қажетті өнімдер:
– 250 г қатпарлы қамыр;
– 70 г үккіштен өткен пармезан;
– 1 шай қасык, үнтақталған тәтті паприка;
– тұз;
– ұнтақталған қара бұрыш;
– 1 жұмыртқа;
-ұн.

Дайындалуы:
Пармезан, паприка, тұз, бұрышты бірге араластырыңыз. Жұмыртқаны шанышқымен езіп алыңыз. Қамырға ұн сеуіп, көлемі 25-30 см тіктөртбұрыш болатындай етіп жайыңыз. Жұмыртқамен майлаңыз. Үккіштен өткен ірімшікті себіңіз. Қалың жағынан бастап ораңыз. Арнайы пленкаға орап, мұздатқышқа 10 минутқа салып қойыңыз. Ораманы 24 бөлікке бөліңіз. Пергамент төселген противеньге тізіңіз. 200 градуста қызған духовкада 20-25 минут пісіріңіз. Суытып, дастарқанға ұсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Нәзік бауыр салаты

Қажетті өнімдер: -100 г бауыр (кез келген мал бауыры); – 1 картоп;…

Мемлекеттің орталықтандырылған ақшалай қорын қалыптастырумен және пайдаланумен байланысты болып келетін бюджеттің жұмыс жасау

Мемлекеттің орталықтандырылған ақшалай қорын қалыптастырумен және пайдаланумен байланысты болып келетін бюджеттің жұмыс…

LANGUAGE CONTACT OF YOUTH IN KAZAKHSTAN

                                                      REASEARCH WORK THE EFFECT OF MULTILINGUALISM ON YOUTH LANGUAGE IN KAZAKHSTAN…

Жеңіл суды реакторлар

9.4 Жеңіл суды реакторлар Су-сулы энергетикалық реакторлар (ВВЭР). Біздің елде (Ресейде) бірінші…