Қажетті өнімдер:
– 250 г қатпарлы қамыр;
– 70 г үккіштен өткен пармезан;
– 1 шай қасык, үнтақталған тәтті паприка;
– тұз;
– ұнтақталған қара бұрыш;
– 1 жұмыртқа;
-ұн.

Дайындалуы:
Пармезан, паприка, тұз, бұрышты бірге араластырыңыз. Жұмыртқаны шанышқымен езіп алыңыз. Қамырға ұн сеуіп, көлемі 25-30 см тіктөртбұрыш болатындай етіп жайыңыз. Жұмыртқамен майлаңыз. Үккіштен өткен ірімшікті себіңіз. Қалың жағынан бастап ораңыз. Арнайы пленкаға орап, мұздатқышқа 10 минутқа салып қойыңыз. Ораманы 24 бөлікке бөліңіз. Пергамент төселген противеньге тізіңіз. 200 градуста қызған духовкада 20-25 минут пісіріңіз. Суытып, дастарқанға ұсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Шетелдердегі денсаулық сақтау. Денсаулықдағы ақпараттық технология.

Тақырыбы: Шетелдердегі денсаулық сақтау. Денсаулықдағы ақпараттық технология. Жоспар: Кіріспе Негізгі бөлім Ең…

Дәлелді медицинаны дәрілік заттарды қолдану құралы ретінде.Д.з-ды қате жарнамалау.

Жоспары: Дәлелді медицинаға кіріспе; Фармакология; Дәрілік заттар; Д.М дәрілік заттарды қолдану құралы…

Жалпы имунология, дәріс жоспары

Қазіргі заманғы иммунология, оның мақсаттары мен жетістіктері. Иммундық жүйе. Гуморалдық иммунитет. Антигенді…

Жер бетінің табиғаты тесттер жауабымен, география пәні

Жер бетінің табиғаты,халқы,оның шаруашылық әрекеті туралы ғылым: A) Геология B) Гидрология C)…