Қажетті өнімдер:
1 л сүт, 1 стақан ұн, 150 г сәбіз (кәрісше дайындалған), өсімдік майы, бұрыш, 2 жұмыртқа,
1 пияз, 1 сәбіз, 400 г фарш, өрілген ірімшік, тұз

Дайындалуы: сүт, жұмыртқа, ұн, туз, 1 ас қасық өсімдік майын араластырып, құймақ пісіріңіз. Пиязды ұсақтап тураңыз. Сәбізді орташа үккіштен өткізіңіз. Пияз бен сәбізді қуырып алыңыз. Өсімдік майына фаршты тұздап, бұрыштап, қуырып алыңыз. Пияз бен сәбізді қосыңыз. Әр құймаққа фаршты салып, кәрісше дайындалған сәбізді салып, құймақтарды біріктіріп, аузын өрілген ірімшік талшығымен байлаңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Кітапханалық файлдарды қосу мен қолдану

Кітапханалық файлдарды қосу мен қолдану Құжаттар не пішіндер кітапханасын жасағанда, сол кітапхана…

Күн сайын асқабақ дәнегін жесек ағзамызда қандай өзгерістер болады?

Күн сайын асқабақ дәнегін жесек ағзамызда қандай өзгерістер болады? Асқабақ дәнегі негізінде…

Құрақ түрлері, символдық мәнге ие болуы, оның ұлттық болмысымызды бейнелейтін заттарда көрініс табуы

Бір ғұламаның айтқан: «Ынта болса, мақсатқа жеткізер жүз түрлі жол табылады, ынта…

Операциялық жүйе және оның түрлері

Операциялық жүйе және оның түрлері ОЖ – компьютерді басқаруға арналған және қолданбалы…