Қажетті өнімдер: 2 бөлік қара нан,
50 г салат жапырақтары, 10 г зәйтүн түйіршіктері, 20 г сарымай, 100 г аз тұздалған ақсерке, 10 г лимон, аскөк

Дайындалуы: аз тұздалған ақсеркені дайындау үшін өсімдік майына тұз және құмшекер қосып, 1 тәулік маринадтайсыз. Қара нанды 8 тілімге кесіп, табаға қуырып алыңыз. Тәрелкеге жіңішке тілімдерге туралған ақсеркені салып, салат жапырақтарын астына салыңыз. Лимон және зәйтүн түйіршіктерімен сәндеңіз. Нан тілімдеріне сарымай бөліктерін кесіп қойып, аскөкпен сәндеңіз.

17 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Техникалық қызмет көрсетудің технологиялық үдерісін ұйымдастыру

 Жылжымалы құрамды қабылдау Сапардан паркке оралған соң,жүргізуші жолдаманы толтырып, оны кезекші механикке…

Мұхтар Әуезовтың «КӨКСЕРЕК» повесіндегі Көксерек образының жасалуы

МҰХТАР ӘУЕЗОВТЫҢ «КӨКСЕРЕК» ПОВЕСІНДЕГІ КӨКСЕРЕК ОБРАЗЫНЫҢ ЖАСАЛУЫ Әлемдік әдебиетте жануарларды символдық бейне…

Музыка мамандығы

Мамандығым – мақтанышым! Музыка-адам жанын тебірентетін,ерекше күй кештіретін,көңіл-күй сыйлайтын өзге әлем. Ол…

Тазалық сырлары

Тазалағыш ұнтақпен жұмыс жасау – көп үйбикелер үшін нағыз азаптың өзі. Барлық…