Қажетті өнімдер:
– 500 г картоп;
-1 бас пияз;
– 3 жұмыртңа;
– кептірілген нан ұнтағы;
– 3 ас қасық ұн;
– өсімдік майы;
– тұз;
– бұрыш.

Дайындалуы:
Картопты аршып, тұзды суға пісіріп алыңыз. Пиязды аршып, ұсаңтап тураңыз. Өсімдік майына ңуырыңыз. Асылған картопты жаңсылап езіңіз. Үстіне 2 жұмыртңа жарып, ңуырылған пияз бен ұн ңосып, жаңсылап езіңіз. Біртәрелкегеұн салыңыз. Біртәрелкеге езілген жұмыртңаны ңұйыңыз. Бір тәрелкеге кептірілген нанды салыңыз. Табада өсімдік майын ңыздырыңыз. Картопты масса суыған соң, шарға ұңсас крокеттер жасаңыз. Таңтайға тізіңіз. Шарларды алдымен ұнға, содан соңжұмыртңаға, соңында кептірілген нанға аунатыңыз. Қыздырылған майға ңуырыңыз. От ңатты жанатын болсын. Әйтпесе крокеттер майды сіңіріп, майлы болып кетеді. Дайын крокеттерді ңағаз майлыңңа салып, артың майын сорғытып алыңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Химиялық рекцияның жылдамдығы мен химиялық тепе-теңдік, дәріс жоспары

9 Дәрістің тақырыбы: Химиялық рекцияның жылдамдығы мен химиялық тепе-теңдік 9.1 Химиялық кинетика…

Арсан суын тұрмыста қолдану

Қапал арасан шипажайы Қысқша анықтама š»Қапал-Арасан» – санаторий. Ақсу ауданындағы Бүйен өзені…

Жстд бар балалардың сөздік қорын дамыту

 Жалпы сөйлеу тілі дамымауы бар балалармен жұмыс барысында басты назарға мына бағыттар…

Ауыз уылса. Ошаған гүлінің күлін пайдаланыңыз

Стоматитпен ауырғанда күніне 5-6 марганец қышқылы ерітіндісімен шаю керек. Дәріханаларда табылатын кәдімгі…