Қажетті өнімдер:
– 16 тал бақалшыққа ұқсайтын макарон өнімі;
– 150 г асшаян;
– 1 шағын қияр;
– ¥2 тал тәтті бұрыш;
– 2 ас қасық майонез;
– 2-3 тал райхан;
– тұз.
Дайындалуы:
Макаронды тұзды суда пісіріп алыңыз
бақалшық – ракушка райхан – базилик

Дайындалуы:
Макаронды тұзды суда пісіріп алыңыз. Қапшығында көрсетілген нұсңау бойын-ша пісіріңіз. Судан сүзіп алып, суытып ңойыңыз. Асшаяндар-ды тұзды суда 5 минут пісіріп алыңыз. Егер сіз асылып мұздатылған асшаян пайдалана-тын болсаңыз, тек ыстыңсуғаса-лып алуыңызға болады. Қабығын аршып, тураңыз. Қияр мен бұрышты ұсаңтап төртбұрыштап тураңыз. Майонез бен райхан жапыраңтарын блендердің ыды-сына салып, езіңіз. Асшаянды көкөністермен араластырыңыз. Тұзын ңосыңыз. Кеспелердің ішінетолтырыңыз. 1 шай ңасың соустан салыңыз. Аскөкпен безендіріңіз.
бақалшық – ракушка

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Жергілікті желіні баптау

Жергілікті желіні баптау Жерггілікті желіні баптау(ағылш. Local Area Network, LAN) — салыстырмалы түрде…

Достық туралы әңгіме

Достық туралы әңгіме Бүгін мен жұмысымнан демалыс алып, өз ауылыма қайтып жетуге…

Ұйымның экономикалық қауіпсіздігін басқару глоссарий

«Автоматтандырылған жүйемен қолдану басқару» өндірісті ғылыми-техникалық ұйымдастырудың қай факторына жатадыТехникалық  факторы.                 адамдарды…

Кұмырсқа илеуі

«Кұмырсқа илеуі» «Қазір «Муровейник» немесе «Чак-чак» деп аталып жүр. Түріне қарасаң, қалай…