Зәр жолдарының қабынуының  созылмалы түрінен, бүйректің қабынуынан зардап шегуі

Зәр жолдарының қабынуы негізінен бүйрек түбінің қабынуынан болады.

Тұнбаны дайыдау тәсілі: 10 грамм қайың жапырағын алып, жүгерінің аналығын, аюқұлақпен бидайықтың тамырларын алып. Осы шөптердің 1 ас қасық жиынтығын алты сағат  тұндырып, содан соң 10 минут қайнатыңыз. Сүзіп күніне бірнеше рет ішу керек: 15 грамм табанжапырақтың тамырын, осындай мөлшерде дала қырықбуынан және 20 грамм жолжелкен жапырағы. Осы қоспаның 1 ас қасығына 2 стақан қайнаған су құйып, Сыртын жылы орап, 1 сағат тұндырып ішіңіз. Петуршканы аскөкті жеңіз. Итбүлдіргеннің жапырағынан тұнба дайындап ішіңіз. Петрушка шырыны қуық қабынуына, зәр айдағыш ретінде қолданылады. Аяғыңызды үнемі жылы ұстаңыз

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Жаңаша ойлай білетін, жоғары азаматтық және адамгершілік, патриоттық және әлеуметтік жауапкершілікке ие жеке тұлға тәрбиесі.

Кәсіпорынның кірісі мен шығысы

Кәсіпорынның кірісі мен шығысы – кәсіпорынның өндірістік-шаруашылық және қаржы қызметінің жоспарлы (болжалды)…

“Қолданбалы бағдарлама Fine Reader”

Жоспары: Кіріспе Негізгі бөлім Сканер технологиясымен жұмыс. FineReader программасының жұмыс істеу әрекеті…

Зығыр дәні асқазанды емдейді

Көбінде адамдар жұмыс бабымен, не болмаса басқада проблемалар, болғандықтан, дұрыс тамақтанбайды, ол…