Қажетті өнімдер: 4 тілім нан, талғамыңызға қарай тұз, 1 шай қасық дижон қышасы, 30 г сарымай, 200 г чеддер, 70 мл сыра, 2 жұмыртқаның сарысы, өткір бурыш
Дайындалуы: ірімшікті үккіштен өткізіңіз.
Жумырқаның ағы мен қарасын ажыратыңыз. Сарымайды кастрөлде ерітіп, аз-аздап чеддер ірімшігін бөліктерге бөліп қосып, ірімшік балқығанша үздіксіз қозғаңыз. Қозғауды тоқтатпай, сыраны қосыңыз. Біркелкі массаға айналғанша қозғаңыз. Кастрөлді оттан түсіріп, ірімшік пен жұмыртқалы массаны біріктіріп, жақсылап араластырыңыз. Қыша, түз және өткір бұрышты қосыңыз. Нан тілімдерін қытырлақ қабықша пайда болғанша қуырыңыз. Ыстық нан тілімдеріне ірімшікті массаны жағыңыз. Нанды қайта духовкаға салып, қоңырқай түске ен-генше үстаңыз. Ыстық күйінде үсыныңыз.

212 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Оқушылар мен жасөспірімдер арасындағы құқық бұзушылықтың алдын алуда мектеп пен отбасы серіктестер, ата-аналар жиналысы

ОҚУШЫЛАР МЕН ЖАСӨСПІРІМДЕР АРАСЫНДАҒЫ ҚҰҚЫҚ БҰЗУШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛУДА МЕКТЕП ПЕН ОТБАСЫ –…

Кошки в приметах разных народов

Тема: Кошки в приметах разных народов Введение Глава 1. Изучение литературы. Раздел…

Ұңғыларда парафин шөгінділердің алдын-алу және оларды жою есептері

2  Ұңғыларда парафин шөгінділердің алдын-алу және оларды жою есептері.         2.1 Қабатты…

Ешкі майының пайдасы

Жануарлардың майы қатты болады. Олар сары май, тері астындағы қатты май, ши…