Сәбіз қосылган езбе сорпа
Қажетті өнімдер: 400 г сәбіз, 2 ас қасық ұн, 70 г пияз, талғамыңызға қарай тұз, 800 мл етті сорпа, 2 ас қасық сарымай, 2 тал ақжелкен
Дайындалуы: сәбіз бен пиязды аршып, пияз-ды ұсақ төртбұрыштарға, сәбізді бөліктерге тураңыз. Табаны қыздырып, сарымайдың жар-тысын салып, пияз бен сәбізді салыңыз. Аздап тұздаңыз. Орташа отта 5 минут қуырыңыз. Сорпаны қайнағанға дейін жеткізіп, пияз бен сәбізге қосыңыз. Қайнатылған пияз бен сәбізді блендерге салып, езбе жасаңыз. ¥нды құрғақ табада кептіріп, ыдысқа салып, суытыңыз. 100 мл сорпа құйыңыз. Бірыңғай массаға айналғанша шайқаңыз. Сорпаны қайнатып, ұнды қоспа мен езбені құйыңыз. Араластырып, 10 минут бәсең отта қайнатыңыз. Дайын сорпаны тәрелкелерге құйып, қалған сары-майды қосып (1 шай қасықтан), ақжелкенмен сәндеңіз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Психикалық қасиеттер туралы жалпы түсінік, реферат

ПСИХИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕР Жоспар: 1.Қабілет туралы жалпы түсінік. 2.Қабілет және нышан. 3.Қабілеттің түрлері.…

І. Есенберлиннің «Көшпенділер» романындағы тарихи тұлғалар бейнесі

І. Есенберлиннің «Көшпенділер» романындағы тарихи тұлғалар бейнесі. Атақты «Көшпенділер» трилогиясы (1976) –…

Кілегейлі қабықтың жарақаттаушы әсерлерден зақымдануы

Кілегейлі қабықтың жарақаттаушы әсерлерден зақымдануы Жоспары 1.Кіріспе 2.Негізгі бөлім 3.Механикалық жарақаттану 4.Термиялық…

2012 жылдың бірінші жартысында алюминий өндірісі

2012 жылдың бірінші жартысында алюминий өндірісі артып, болат өнімдерін шығару төмендеді –…