Қажетті өнімдер:
-100 г бауыр (кез келген мал бауыры);
– 1 картоп;
– 1 сәбіз;
– 1 жүмыртқа сарыуызы;
– 0,5 қызылша;
– консервіленген жүгері;
– майонез.
Әсемдік үшін:
– жаңғақ бөліктері;
– қытырлақ картоп (чипсы);
– ақжелкен жапырақтары.

Дайындалуы:
Бауыр, картоп, сәбіз, жұмыртқа, қызылшаны суға қайнатып, пісіріп алыңыз. Содан соң тәрелкеге майда көзді үккіштен бауырды өткізіп, майонез жағыңыз. Келесі қабатына картопты үккіштен өткізіп, майонез жағыңыз. Әр қабаттан соң майонез жағып отырасыз. Сәбіз қабатын жасаңыз. Содан соң қызылшаны өткізіп, ең беткі қабатына жұмыртқа сарыуызын себіңіз. Тәрелкенің айналасына жүгеріні қойып, жан-жанын кытырлақ картоппен сәндеңіз. Үстіңгі бөлігіне ақжелкенді орналастырыңыз. Әсем әрленген салат дайын!

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Домна процесінде шойын мен шлактың қалыптасуының физика-химиялық негізі, дәріс жоспары

 Дәріс 5. Домна процесінде шойын мен шлактың қалыптасуының физика-химиялық негізі  Домналық балқытудың…

Қазақстан Репспубликасынын нарықтық тауарлар өндірісінің қалыптасу жағдайлары

Тақырыбы: Қазақстан Репспубликасынын нарықтық тауарлар өндірісінің қалыптасу жағдайлары ҚР -ғы нарықтық экономиканың…

Баяу шабуылдаушы соққы; Күшті шабуылдаушы соққы

Баяу шабуылдаушы соққы; Күшті шабуылдаушы соққы. ортасында шындығы беру және жоғары биіктікте…

Заимствованные слова в русском языке

Тема: Заимствованные слова в русском языке ВВЕДЕНИЕ ________________________________________________3-5 ОСНОВНАЯ ЧАСТЬ Причины заимствования…