Асшаян мен картопты сорпа
Қажетті өнімдер: 100 г картоп езбесі, 40 г ас-шаян, 70 г сүт, 1 розмарин, 70 г (30 %) кілегей, тұз
Дайындалуы: дайын картоп езбесін кастрөлге не-месе табаға салып, сүт, кілегей, розмарин және тұз қосыңыз. Жақсылап араластырып, қайнағанға дейін апарыңыз. Асшаянды дайындап, ыдысқа салыңыз. Сор-паны електен өткізіп, асшаянмен қосып, қайнағанға дейін апарыңыз. Ыдыстарға құйып, розмарин не-месе асшаянмен сәндеңіз.
асшаян – креветки

1 comment
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Жүйке жүйесінің ауруларындағы емдік дене шынықтыру

ЖүЙКЕ ЖҮЙЕСІНІҢ АУРУЛАРЫНДАҒЫ ЕМДІК ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ             Нерв жүйесі организмнің барлық ағзалары…

Көшпенділер империясының құлдырауы

КӨШПЕНДІЛЕР ИМПЕРИЯСЫНЫҢ ҚҰЛДЫРАУЫ Қазақ халқы ежелгі дәуірден бастап көшпелі өмір сүру салтын…

Ең үлкен, ең кішкентай кітап

Ең үлкен, ең кішкентай кітап         «Кітап – арқалаған аманатын бір буынна екінші…

Компьютерлік қауіпсіздік дегеніміз не?

Компьютерлік қауіпсіздік — есептегіш құрылғылар (компьютерлер, смартфондар және басқа), сондай-ақ компьютерлік желілерді (жеке…