Асшаян мен картопты сорпа
Қажетті өнімдер: 100 г картоп езбесі, 40 г ас-шаян, 70 г сүт, 1 розмарин, 70 г (30 %) кілегей, тұз
Дайындалуы: дайын картоп езбесін кастрөлге не-месе табаға салып, сүт, кілегей, розмарин және тұз қосыңыз. Жақсылап араластырып, қайнағанға дейін апарыңыз. Асшаянды дайындап, ыдысқа салыңыз. Сор-паны електен өткізіп, асшаянмен қосып, қайнағанға дейін апарыңыз. Ыдыстарға құйып, розмарин не-месе асшаянмен сәндеңіз.
асшаян – креветки

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Ж.Аймауытовтың «Ақбілек» романындағы Ақбілек бейнесін ашудағы автор тәсілін талдап жазу

Ж.Аймауытовтың «Ақбілек» романындағы Ақбілек бейнесін ашудағы автор тәсілін талдап жазыңыз. Ж.Аймауытұлының «Ақбілек»…

Операциялық жүйе және оның түрлері

Операциялық жүйе және оның түрлері ОЖ – компьютерді басқаруға арналған және қолданбалы…

Отбасы құқығы пәні бойынша емтихан сұрақтары

Отбасы құқығы пәні бойынша емтихан сұрақтары 1.     Ата-аналар мен балалардың құқықтары мен …

Мінез-құлық туралы жалпы түсінік

   Мінез-құлық — адамның тұрақты психикалық ерекшеліктерінің жиынтығы. Мінез-құлық тірі организмнің барлығына ортақ қасиет. Оның басты белгісі…