Қажетті өнімдер:
-100 г бауыр (кез келген мал бауыры);
– 1 картоп;
– 1 сәбіз;
– 1 жүмыртқа сарыуызы;
– 0,5 қызылша;
– консервіленген жүгері;
– майонез.
Әсемдік үшін:
– жаңғақ бөліктері;
– қытырлақ картоп (чипсы);
– ақжелкен жапырақтары.

Дайындалуы:
Бауыр, картоп, сәбіз, жұмыртқа, қызылшаны суға қайнатып, пісіріп алыңыз. Содан соң тәрелкеге майда көзді үккіштен бауырды өткізіп, майонез жағыңыз. Келесі қабатына картопты үккіштен өткізіп, майонез жағыңыз. Әр қабаттан соң майонез жағып отырасыз. Сәбіз қабатын жасаңыз. Содан соң қызылшаны өткізіп, ең беткі қабатына жұмыртқа сарыуызын себіңіз. Тәрелкенің айналасына жүгеріні қойып, жан-жанын кытырлақ картоппен сәндеңіз. Үстіңгі бөлігіне ақжелкенді орналастырыңыз. Әсем әрленген салат дайын!

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Спортивный травматизм, его особенности, виды

В спорте много проблем, и одна из них – это травматизм. Спорт…

Ә.Марғұлан және қазақ әдебиеті

Ә.Марғұлан және қазақ әдебиеті Бүгінгі таңдағы түркология түркі халықтарының тілін ғана зерттеп…

Бюджеттен есеп айырысу есебі, дипломдық жұмыс

Жоспар: Кіріспе                                                                                                          Салық және салық салудың есебі 1.1 Салық туралы түсінік 1.2…

Мектепке дейінгі заманауи білім беру жағдайында ата-аналар мен білім беру қоғамдастығын шоғырландыру, баяндама

БАЯНДАМА  Тақырыбы:  «Мектепке дейінгі заманауи білім беру жағдайында ата-аналар мен білім беру…