Жұмыртқаны суға пісіріп, сыртқы қабығымен бөліп, ортасындағы сары уызын алып, орнына құмшекер салып, екі бөлігін қайта беттестіріп, жауып, скотчпен бекітіп, шұңғыл ыдысқа салып қойыңыз. Осы шырынды таңертең және кешкісін, екі уақыт, бір тамшыдан, көзге тамызу керек

36 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Правила эти пусть знают все дети

Актуальность проекта Зачастую причиной дорожно-транспортных происшествий бывают дети. Поэтому обеспечение безопасности движения…

Қасым Аманжолов, слайд

Көлік тасымалдары және оның тиімділігі

Су көлігі       Су көлігі – энергияны пайдалануы жағынан көліктің ең арзан түрі.…

Балдыркөк сабағынан жасалған салат

Қажетті өнімдер: – 300 г балдыркөк сабағы; – 300 г қияр; –…