Жұмыртқаны суға пісіріп, сыртқы қабығымен бөліп, ортасындағы сары уызын алып, орнына құмшекер салып, екі бөлігін қайта беттестіріп, жауып, скотчпен бекітіп, шұңғыл ыдысқа салып қойыңыз. Осы шырынды таңертең және кешкісін, екі уақыт, бір тамшыдан, көзге тамызу керек

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Бет терісінің түлеуі дерттің белгісі ме?

Бет терісінің түлеуі тері ауруы немесе ағзадағы дерт белгісі болып табылады. Кей…

Абсолютты сілтеменің көмегімен жалақы есептеу

Задание 4.2.    Мекеме қызметкерлерінің жалақысын есептеу кестесін құру. Тұрақтыларды абсолютты сілтеме түрінде…

Пәкістан қазақтарының үндеуі

Пәкістанның босқын қазақтары: ел президенті мен қазақ халқына үндеу жолдады            Ата-бабалары…

Мал жайылымы қазақ үшiн қаншалықты маңызды?

Мал жайылымы қазақ үшiн қаншалықты маңызды? Ата- бабалардың бар өмірі жермен тікелей…