Қажетті өнімдер:
– 300 г балдыркөк сабағы;
– 300 г қияр;
– 3 жұмыртқа;
– 3 ас қасық майонез; – тұз.
Дайындалуы:
Жұмыртқаны 10 минут пісіріңіз. Суық су құйып, суытып қойыңыз. Балдыркөк сабағын бөліктерге бөліп, тураңыз. Ңиярды төртбұрыштап тураңыз. Жұмыртқаны тазалап, төртбұрыштап тураңыз. Салат ыдысына балдыркөк, қияр, жұмыртқаны салыңыз. Тұз, майонез қосып, араластырыңыз. Салат дайын. Жұмыртқа тілімдерімен безендіруге болады.
балдыркөк – сельдерей

96 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Жаңғақтың шипасы

Қан қысымыңыз өте жоғары болса, онда о,5 стақан жержаңғақты қабығымен қоса банкіге…

«Көтібар-алмас қылыш, ел тірегі»

 «Жалпақ жұртыңды, исі алашыңды құрметтеу алдымен өзің тұрған өлкенің тарихын, табиғатын танудан,…

Қалдықсыз өндіріс – экологиялық мәселелердің шешудің бір жолы

Қалдықсыз өндіріс Қалдықсыз өндіріс — өндіріс барысында табиғатқа зиянды қалдықтар шығарылмайтын процесс.…

Компьютерлік графика шығу тарихы

Компьютерлік графика шығу тарихы Компьютерлік графика – бұл ғылым. 1950 жылы (!)…