Қажетті өнімдер:
– 400 г сиыр еті;
– 8 картоп;
-1 болгар бұрышы;
– 2 бас пияз;
– 250 г шұжықты ірімшік;
– қажетінше тұз, бұрыш.

Дайындалуы:
4 құмыра дайындап алыңыз. Етті жуып, тураңыз. Құмыраның түбіне салыңыз. Ұнтаңталған ңара бұрыш салыңыз. Пиязды ұсаңтап тураңыз, еттің үстіне салыңыз. Болгар бұрышын ұсаңтап тураңыз. Пияздың үстіне салыңыз. Картопты тазалаңыз. Ұсаңтап төртбұрыштап тураңыз. Құмыраның үстіне салыңыз. Жеке ыдысңа су ңұйыңыз. Тұз ңосыңыз. Осы суды әр ңұмыраға ңұйыңыз. Ірімшікті үккіштен өткізіңіз. Картоптың үстіне салыңыз. Проти-веньге ңойып, ңаңпағын жабыңыз. 200 градуста ңызған духовкада 30 минут пісіріңіз. Содан соң тем-ператураны 250 градусқа көтеріңіз. Тағы да 30 минут пісіріңіз. Дай-ын болуға 10 минут ңалған кезде ңаңпаңтарын алып тастап пісіріңіз. Духовкадан алыңыз. Дастарңанға ңаймаңжәне кебектен пісірілген нанмен бірге ұсыныңыз.
шұжықты ірімшік – колбасный сыр

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Диханмен сұхбат

«Бізде жерлерді байлар сатып алған. Өздері пайдаланып жарытпаса да, біз сияқты шаруа…

Мәтінмен жұмыс – функционалдық оқу дағдыларын дамытудың негізгі тәсілі

Тақырыбы: Мәтінмен жұмыс – функционалдық оқу дағдыларын дамытудың негізгі тәсілі Ұстаздық қызметтің…

Тау-кен экологиясы, дәріс жоспары

Су ресурстарын тиімді пайдалану және қорғау Дәрiстiң жоспары: Суды заңға сүйеніп қорғау…

Орта мектептерде ұйымдастыру жұмыстарын жүргізуде деректер қорын пайдалану, дипломдық жұмыс

Дипломдық жұмыстың өзектілігі: Деректер қорын басқару жүйесіне тән амалдарды саралау, олардың атқаратын…