Асшаян мен картопты сорпа
Қажетті өнімдер: 100 г картоп езбесі, 40 г ас-шаян, 70 г сүт, 1 розмарин, 70 г (30 %) кілегей, тұз
Дайындалуы: дайын картоп езбесін кастрөлге не-месе табаға салып, сүт, кілегей, розмарин және тұз қосыңыз. Жақсылап араластырып, қайнағанға дейін апарыңыз. Асшаянды дайындап, ыдысқа салыңыз. Сор-паны електен өткізіп, асшаянмен қосып, қайнағанға дейін апарыңыз. Ыдыстарға құйып, розмарин не-месе асшаянмен сәндеңіз.
асшаян – креветки

1 comment
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Табиғат және экология. Адам

Экология мәселесі бүгінде дүниежүзі бойынша өткір күйінде тұр. Өйткені жұмыр жерде жұпар…

Я выбираю ДЗЮДО научный проект

Я выбираю ДЗЮДО научный проект Физическая культура – часть культуры, представляющая собой…

Ерлі-зайыптылар жанжалдарының негізгі себептерін анықтаңыз

Ерлі-зайыптылар жанжалдарының негізгі себептерін анықтаңыз. Ерлі – зайптылар арасындағы дау – жанжалдың…

Қара металдың минералды-шикізат ресурстары, дәріс

12 Дәріс. Қара металдың минералды-шикізат ресурстары. 12.1 Қара металл кендерінің минералды-шикізат қоры…