Қажетті өнімдер:
– 50 г шоколад;
– 2 шай қасық шай;
– 4 г жалбыз;
– 150 мл кілегей;
– 2 шай қасық қант.
Дайындалуы:
Қолыңызбен жалбыздың жапырақтары мен сабағын ажыратыңыз. Шай демдейтін салыңыз. Шай салыңыз. 100 мл сәл суыған қайнаған су құйыңыз. Қақпағын жауып, 3 минут қоя тұрыңыз. Тағы да 100 мл қайнаған су құйып, 2 минут қойып қойыңыз. Шоколадты шағын кесектерге бөліңіз. Кастрөлде кілегейді қыздырыңыз. Шоколад себіңіз. Езгішпен езіңіз. Шоколад әбден ерігенше қыздырыңыз. Кілегейді оттан алып, сүзілген шайды құйыңыз. Араластырыңыз.

218 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Елдің материалдық мәдениетін көрсететін, тұрмысында қолданған заттарын саралау

Елдің материалдық мәдениетін көрсететін, тұрмысында қолданған заттарын саралау арқылы көптеген мәнді ақпараттар…

Қоғамдық көліктегі қауіпсіздік талаптары

Қоғамдық көліктегі қауіпсіздік талаптары Нұсқамалар сипаты мен жүргізілу уақытына қарай: 1) кіріспе;…

Қол буынын емдеу

Суық сумен жуыну, қолғапсыз суықта жүру сияқты еленбейтін жағдайлар қолдың буынына әсер…

Сәбіз жайлы қызықты мәліметтер

Сәбіз жайлы қызықты мәліметтер. Сәбіз бүкіл елде таралған өнім. Ол пайдалылығымен ғана…