Қажетті өнімдер:
– 250 г қатпарлы қамыр;
– 70 г үккіштен өткен пармезан;
– 1 шай қасык, үнтақталған тәтті паприка;
– тұз;
– ұнтақталған қара бұрыш;
– 1 жұмыртқа;
-ұн.

Дайындалуы:
Пармезан, паприка, тұз, бұрышты бірге араластырыңыз. Жұмыртқаны шанышқымен езіп алыңыз. Қамырға ұн сеуіп, көлемі 25-30 см тіктөртбұрыш болатындай етіп жайыңыз. Жұмыртқамен майлаңыз. Үккіштен өткен ірімшікті себіңіз. Қалың жағынан бастап ораңыз. Арнайы пленкаға орап, мұздатқышқа 10 минутқа салып қойыңыз. Ораманы 24 бөлікке бөліңіз. Пергамент төселген противеньге тізіңіз. 200 градуста қызған духовкада 20-25 минут пісіріңіз. Суытып, дастарқанға ұсыныңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

ҚР ОМА қалыптасуы мен дамуы

ҚР ОМА қалыптасуы мен дамуы 1)         ҚР ОМА  құрылуы мен оның ерекшеліктерін…

Бисерден бұйым жасау

Бисерден бұйым жасау Бисердің шығу тарихы: Бисер тоқу өнері ертеде кеңінен тарап,…

2012 жылдың бірінші жартысында алюминий өндірісі

2012 жылдың бірінші жартысында алюминий өндірісі артып, болат өнімдерін шығару төмендеді –…

Балалармен және жеткіншектермен ұжымдық жұмыстарды ұйымдастыру

Балалармен және жеткіншектермен ұжымдық жұмыстарды ұйымдастыру.  Ұжымдық тәрбиелік жұмыстарды ұйымдастыру моделі Жоспар ұжымдық…