Көбінде адамдар жұмыс бабымен, не болмаса басқада проблемалар, болғандықтан, дұрыс тамақтанбайды, ол еленбей келе асқазанның түрлі ауруына шалдықады, Өзі бір ауру басталса,  қалғаны соған ілесе беретін сияқты. Адамның қалыпты жұмыс істеуі үшін бірінші кезекте денсаулықты күту керектігін ескермей, бірінші кезекке жұмысты қойып, сонан соң ауру сыр бере бастағанда ғана денсаулығына мән береді. Сондай салғырттық салдарынан асқазан зардап шегуі мүмкін. Асқазан жарасына:

Екі литр сүтке жеті ас қасық зығыр дәнін салып, қайнауға жеткен кезде отты баяулатып, екі сағат қайнатамыз. Сонан соң сүзіп, қайнатпаны бір стақаннан тамақ алдында жарты сағат бұрын күніне үш уақыт ішу керек. Бұл қайнатпа екі күнге жетеді. Емделу мерзімі бір жарым, екі ай.

Екінші әдіс.

Асқазанның кілегей қабығының қабынуына:

Бір ас қасық зығыр дәніне екі стақан қайнаған су құйып, бір сағат тұндыру керек. Күніне екі уақыт: таңертең ашқарынға, кешкісін жатар алдында ішу керек.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Бұлтты технологияның жіктелуі

БҰЛТТЫ ТЕХНОЛОГИЯНЫҢ ЖІКТЕЛУІ        «Бұлтты технология» мақсатына қарай мынадай төрт түрге бөлінеді:…

Балам – менің баға жетпес байлығым, Тренинг

Тақырыбы: «Балам – менің баға жетпес байлығым» Мақсаты: Бала тәрбиесі дамуындағы басты рөл атқарушы…

Кәсіпорынның сыртқы экономикалық қызметі, тест

#####       Өндіріс деп нені айтамыз? ?????       Нарықтың дамуы мен өмір сүруіне қажетті…

Бет терісінің түлеуі дерттің белгісі ме?

Бет терісінің түлеуі тері ауруы немесе ағзадағы дерт белгісі болып табылады. Кей…