Зәр жолдарының қабынуының  созылмалы түрінен, бүйректің қабынуынан зардап шегуі

Зәр жолдарының қабынуы негізінен бүйрек түбінің қабынуынан болады.

Тұнбаны дайыдау тәсілі: 10 грамм қайың жапырағын алып, жүгерінің аналығын, аюқұлақпен бидайықтың тамырларын алып. Осы шөптердің 1 ас қасық жиынтығын алты сағат  тұндырып, содан соң 10 минут қайнатыңыз. Сүзіп күніне бірнеше рет ішу керек: 15 грамм табанжапырақтың тамырын, осындай мөлшерде дала қырықбуынан және 20 грамм жолжелкен жапырағы. Осы қоспаның 1 ас қасығына 2 стақан қайнаған су құйып, Сыртын жылы орап, 1 сағат тұндырып ішіңіз. Петуршканы аскөкті жеңіз. Итбүлдіргеннің жапырағынан тұнба дайындап ішіңіз. Петрушка шырыны қуық қабынуына, зәр айдағыш ретінде қолданылады. Аяғыңызды үнемі жылы ұстаңыз

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Тығыздықты анықтау, физика пәнінен ашық сабақ

Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары: 7.2.2.15 тығыздықтың формуласын есептер шығаруда қолдану…

Сабын және синтетикалық жуғыш заттаp

Сабын және синтетикалық жуғыш заттаp[өңдеу] Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет Сабын —…

Ежелгі Грекияның этикасы

Ежелгі Грекияның этикасы Жоспар: Ежелгі Грек философиясы Этика. Этиканың құрылымы Этика ғылымының…

“Дәм тат” қазақ ұлттық гастрономиялық туры

Гастрономиялық туризм-туризм түрі, оның негізгі мақсаты жергілікті ұлттық дәстүрлер призмасы арқылы қандай…