Қажетті өнімдер:
– 1 кг тауык, бауыры;
– 3-4 бас пияз;
– 1 стақан сүт (250 мл);
– 250 г кілегей;
– 150 г сарымай.
Дайындалуы:
Бауырларды жуып алыңыз. Сыртқы пленкаларын алып тастаңыз. Сүтке салып, 1-2 сағат қойып қойыңыз. Пиязды ұсаңтап тураңыз. Сүтке салынған бауырмен бірге қуырыңыз. Қажетінше тұз қосыңыз. Кілегей қосып, барлығын бірге блендермен езіңіз немесе екі рет еттартқыштан өткізіңіз. Содан соң елеуіштен өткізіңіз. Осы массаны отқа шыдамды ыдысқа салыңыз. Духовкаға салып, қоюланғанша ұстаңыз. Арасында араластырып тұруды ұмытпаңыз. Паштетті духовкадан алып, 10-15 минут қойып қойыңыз. Содан кейін жұмсақ сарымайды қосып, араластырыңыз. Құтыларға салып, тоңазытқышқа қойыңыз.

 

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Олар бейбітшілікті қорғады, біз оны сақтаймыз! шығарма

Олар бейбітшілікті қорғады , біз оны сақтаймыз! « Ата-бабаларымыз  аңсаған азаттық пен…

Обучение критическому мышлению – главный способ развития функциональной грамотности учащихся

Бисерден бұйым жасау

Бисерден бұйым жасау Бисердің шығу тарихы: Бисер тоқу өнері ертеде кеңінен тарап,…

Су қорын пайдалану мен қорғау саласындағы мемлекеттік бақылауды ұйымдастыру мен жүргізу туралы нұсқаулық

Су қорын пайдалану мен қорғау саласындағы мемлекеттік бақылауды ұйымдастыру мен жүргізу туралы …