Қажетті өнімдер: 175 г құмшекер, 3 ас қасық крахмал, 4 жұмыртқа, 10 г желатин, 400 мл кілегей (33%), 1 шай қасық ванильді пудинг, 50 г ұн, 3 ас қасық какао ұнтағы, 300 г таңқурай, 3 ас қасық какао ұнтағы, 200 г шоколад, 40 мл таңқурай ликері
Дайындалуы: 2 жұмыртқаның ағы мен сары-сын ажыратыңыз. Ақуызын 75 г құмшекермен шайқаңыз. Қалған 2 жұмыртқа мен жұмыртқаның сарысын 50 г құмшекермен шайқаңыз. Дайындаған массаға ұн, какао, крахмал және ақуызды қосыңыз. 30×40 көлемді қалыпқа қағаз төсеп, қамырды салыңыз. 200-210°С температурада 10-20 ми-нут пісіріңіз.Дайын бисквитті құмшекер себілген сүлгіге қойыңыз. Сүлгінің көмегімен қамырды ора-ма етіп ораңыз. Таңқурайды 50 г құмшекер, 4 ас қасық суық су, пудингке арналған ұнтақ қосып, отқа қойыңыз. Үздіксіз қозғап, қайнап шыққан сәтте отты сөндіріп, суытыңыз. Желатинді жібітіп, сығып, бәсең отта қыздырылған таңқурай ликеріне ерітіңіз. Құмшекер ұнтағын сеуіп, аз-дап суытыңыз. Кілегейді шайқаңыз. Алдымен 3 ас қасық желатинді араластырып, содан соң кілегейді қосыңыз. Ораманы жайып, біртегіс етіп жемістерді салып, кілегейді шеттеріне жеткізбей жағып, қайта орама етіп ораңыз. Шоколадты ерітіп, орамаға жағып, жеміспен сәндеп, 1 сағатқа