Қажетті өнімдер:
-120 г сарымай;
– 75 г қант;
-1 шай қасық кофе;
– 25 г какао ұнтақ;
-150 г ұн.
Дайындалуы:
Жұмсақ сарымайға қант қосып, езіңіз. Содан соң кофе қосып, араластырыңыз. Какао қосып, тағы да араластырыңыз. Ұн қосып, араластырыңыз. Үгілмелі қамыр болып шығады. қамырды домалақтап пленкамен жауып, 1 сағат тоңазытқышқа салып қойыңыз. Печеньелер жасаңыз. Арнайы қағаз төселген противеньге тізіңіз. Кішкентай қылып жасасаңыз, 20 тал печенье шығуы тиіс. Шай қасықпен қамырдан алып, алақаныңызға салып домалақтаңыз. Противеньге салып, үстінен басыңыз. 180 градуста 20 минут пісіріңіз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Тістерді ағарту бойынша проблемаға негізделген оқыту

Жоспар:    Негізгі бөлім ІІ Кіріспе бөлім Тісті зиянсыз әдіспен қалай ағарту Тісті…

Тіс жегісі ағылшынша

Тіс жегісі өркениеттің ең таралған ауруы белгілі. Бұл қуыс жасау үшін эмаль…

Аллергиялық жағдайлар, ауыздың қайталамалы афталы қабынуы, этиологиясы мен патогенезі. Клиникалық белгілері, диагнозын нақтылау, және емі, дәріс

Тақырыбы: Аллергиялық жағдайлар, ауыздың қайталамалы афталы қабынуы, этиологиясы мен патогенезі. Клиникалық белгілері,…

Қаржылық есеп ІІ пәнінен лекциялық кешені

1.Бірінші лекция тақырыбының атауы:Кәсіпорындарды біріктіру. Сатып алу әдісі  (3  ( IFRS) ХҚЕС)…