Қажетті өнімдер:
-120 г сарымай;
– 75 г қант;
-1 шай қасық кофе;
– 25 г какао ұнтақ;
-150 г ұн.
Дайындалуы:
Жұмсақ сарымайға қант қосып, езіңіз. Содан соң кофе қосып, араластырыңыз. Какао қосып, тағы да араластырыңыз. Ұн қосып, араластырыңыз. Үгілмелі қамыр болып шығады. қамырды домалақтап пленкамен жауып, 1 сағат тоңазытқышқа салып қойыңыз. Печеньелер жасаңыз. Арнайы қағаз төселген противеньге тізіңіз. Кішкентай қылып жасасаңыз, 20 тал печенье шығуы тиіс. Шай қасықпен қамырдан алып, алақаныңызға салып домалақтаңыз. Противеньге салып, үстінен басыңыз. 180 градуста 20 минут пісіріңіз.