Жұмыртқаны суға пісіріп, сыртқы қабығымен бөліп, ортасындағы сары уызын алып, орнына құмшекер салып, екі бөлігін қайта беттестіріп, жауып, скотчпен бекітіп, шұңғыл ыдысқа салып қойыңыз. Осы шырынды таңертең және кешкісін, екі уақыт, бір тамшыдан, көзге тамызу керек

211 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Анестезиология ғылмының даму тарихы

Анестезиология ғылмының даму тарихы Анестезиология және жансыздандырудың дамуы хирургия ғылымымен тікелей байланысты.…

Английский язык в каждом уголке

Данная методика подачи английского языка, по моему мнению, очень актуальна. Как будущий…

Мұнай айдау сораптық станцияны автоматтандыру

«МҰНАЙ АЙДАУ СОРАПТЫҚ СТАНЦИЯНЫ АВТОМАТТАНДЫРУ» Барлық өндірістік мекемелерде сораптык кондырғылар қолданылады.Көбінесе поршенді…

Емдік туризмдегі СПА технологиялар

Мазмұны: Кіріспе SPA технология туралы жалпы түсінік SPA пайда болу тарихы SPA…