Бұзау еті мен түлкішек
Қажетті өнімдер: 100 г түлкішек, 100 г саумалдық, тұз, 100 гақ құрғақ шарап, 250 г бұзау еті, 100 г кілегей (33%), 20 г зәйтүн майы
Дайындалуы: түлкішекті 3-4 минут қуырып алыңыз. Саумалдықты қосып, тағы 1-2 минут қуырыңыз. Шарапты құйып, 1,5-2 минут буға айналғанша бұқтырыңыз. Кілегей, тұз және дәмдеуіштер қосып, 1-2 минут бұқтырып, оттан түсіріңіз. Етті дайындауға кірісіңіз. Етті бойлай ұзына бойы тілім жасаңыз. Тұздап, бұрыштаңыз. Енді фарштаңыз. Тісшұқығышпен біріктіріп, артық соусынан арылыңыз. 2-3 минуттан екі бетін қуырып алыңыз.
Қуырып алған соң, 180°С температура-да піскенше (10-12 минут) ұстаңыз. Духов-кадан алып, екіге бөліңіз. Тәрелкеге салып, талғамыңызға қарай сәндеңіз.
саумалдық – шпинат
түлкішек (саңырауқұлақтың бір түрі) -лисичка

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Бір жасқа дейінгі сәбилерге қандай егу жүргізіледі?

Жаңа туылған нәресте – ұзақ уақыт бойы күткен отбасындағы үлкен қуаныш. Дүниеге…

Оқушылардың ойлау қабілетін дамытатын тиімді әдістер

Оқушылардың ойлау қабілетін дамытатын тиімді әдістер Биылғы Елбасының жолдауын жарқын болашақты айқындайтын…

Жылқы туралы жалпы сипаттама

Кіріспе 1 Жылқыларды ұстаудың жүйелері мен әдістері 1.1 Жылқылардың биологиялық ерекшеліктері 1.2…

Шұбат техникалық шарттары

Шұбат техникалық шарттары. ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ МЕМЛЕКЕТТІК СТАНДАРТЫ Шұбат. Техникалық шарттары. ҚР СТ…