Алма мен қарөріктен фуа-гра
Қажетті өнімдер: 200 г фуа-гра, 5 қараөрік, 70 г қызыл шарап, талғамыңызға қарай тұз, өсімдік майы, 1 алма, 30 г құрғақ шарап, 3 ас қасық құмшекер, ақ бұрыш, 50 г сарымай
Дайындалуы: фуа-граны тұздап, бұрыштаңыз. Өсімдік майына әр бетін 3-5 минуттан қуырып алыңыз. Алманың қабығын аршыңыз. Ортаңғы қатты бөлігін алып тастап, төртбұрыштап тураңыз. Қараөрікті ортасынан бөліңіз. Алма мен қараөрікті сарымайға қуырып алыңыз. Ақ шарап, құмшекер және дәмдеуіштер қосыңыз. Шарап тартылғанша бұқтырыңыз. Соус үшін қызыл шарапты құмшекермен (1,5 шай қасық) қоюланғанша отта араластырыңыз. Алма мен қараөрік гарнирін тәрелкеге са-лып, фуа-граны гарнирге қойып, соусты үстінен құйыңыз.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Экономикалық талдау шпор

ААААА Аддитивті модельдер келесі жағдайларда қолданылады:Нәтижелік көрсеткіш бірнеше факторлық көрсеткіштің алгебралық сомасын…

Бисерден бұйым жасау

Бисерден бұйым жасау Бисердің шығу тарихы: Бисер тоқу өнері ертеде кеңінен тарап,…

Қашықтықтан зондтау әдісінің даму тарихы

Ғарыштық кеңістікті меңгеру және ғарыштық зерттеулер қазіргі заманғы ғылыми-техникалық прогрестің негізгі бағыттарының…

Киберқауіпсіздік деген не?

Осы Тұжырымдаманың мақсаттары үшін киберқауіпсіздік бұл электрондық нысандағы ақпараттың және оның өңдеу,…