Тунец салаты
Қажетті өнімдер:
70 гсиыр тілі, 40 гжасыл алма, 60г «Тунец» соусы, ақжелкен, 40 г салатжапырақтары, 30 г балдыркөксабағы, 10 бадамгүл жапалақтары, черри қызанағы
Дайиндалуы: ар-найы форманың түбіне салат жапырақтарын жыртып салыңыз. Балдыркөк сабағын таяқшалап тураңыз. Алманың қабығын ар-шып, таяқшалап турап, үстінен қойыңыз. Соусты қүйыңыз. Бетіне пісірілген тілді таяқшалап турап салыңыз. Бадамгүл жапалақтары, ақжелкенжәне черри қызанағымен сәндеңіз.
«Тунец» соусын консервіленген тунец, майонез, лимон шыры-нын блендермен араластыру арқылы жасаңыз.
Гбалдыркөк-сельдереи^ г бадамгул жапалактары г
миндальныехлопья