Сүзбелі күлше
Қажетті енімдер: 600 г ұн, 2 ■ жұмыртқа, % шай қасық тұз, 1-2 ас қасық өсімдік майы, 1 шай қасық ас сіркесуы, 400 г маргарин, 400 г сүзбе, 100 г құмшекер, % асД содасы, ванилин и I
Дайындалуы: жұмсақ маргаринді^ миксердің көмегімен ұнмен^ч араластырыңыз. Сүзбе, тұз, ұн, ас содасы (сіркесумен сөндірілген), жұмыртқа мен ванилин (пышақтың ұшымен) қосыңыз. Жұмсақ қамыр илеп, 30 минутқа тоңазытқышқа *
қойыңыз. Духовканы қыздырыңыз. Қамырды жайып, стақан немесе арнайы қалыптардың көмегімен дөңгелектер жасаңыз. Әрқайсысына құмшекер сеуіп, ортасынан бүктеп, тағы да қайырып, 4 қабатты үшбұрыш жасаңыз. Бетіне шайқалған жұмыртқа жағып, құмшекер себіңіз. Қалыпқа са-рымай жағып, алтыл түск&ен- у генше пісіріңіз.
сүзбе – творог’IШ

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Иммуноферменттік талдау әдісі арқылы өсімдікті вирус тасымалдаушылыққа диагностикалау

Өсімдіктерді сауықтырумен қатар оларды вирус тасымалдаушыға тексеру мәселесі қатар жүреді. Қазіргі уақытта…

Тауар өндірісінде өндіріс факторларын сатып алуға шығатын шығындарды талдау

Тауар өндірісінде өндіріс факторларын (еңбек, жер, капитал, кәсіпкерлік қабілеттілігі) сатып алуға шығатын …

Кәуапты дайындау тәсілі

Қажетті өнімдер: – 3 кг сиыр еті (болмаса шошқа еті); – 0,5…

Елдің материалдық мәдениетін көрсететін, тұрмысында қолданған заттарын саралау

Елдің материалдық мәдениетін көрсететін, тұрмысында қолданған заттарын саралау арқылы көптеген мәнді ақпараттар…