Қажетті өнімдер:
– 400 г картоп;
– 200 г маринадталған саңырауқұлақ;
– 200 г тұздалған қияр;
– 100 г салат пиязы;
– өсімдік майы;
– тұз.

Дайындалуы:
Картопты бітеудей тұзды суға пісіріп алыңыз. Суытып қойыңыз. Тұздалған қиярды дөңгелектеп тураңыз (қияр үлкен болса, дөңгелектерді тағы да екіге бөліңіз). Пиязды жартылай шеңберлеп тураңыз. Оны тағы екіге бөліңіз. Картопты тазалап, төртбұрыштап тураңыз. Салат ыдысына картоп, саңырауқұлақ, қияр, пиязды салыңыз. Өсімдік майын құйып, араластырыңыз. Аздап тұз салуға болады. Салат дайын.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Экзаменационные вопросы по ИКТ

Экзаменационные вопросы по ИКТ ООН мыңжылдық декларациясы және «Ақпараттық Қазақстан – 2020»…

Сабын ясау ысулы

Сабын ясау ысулы. Сабын ясау ысулы – ягъни (мыловарение рус.) үз кулың…

Қызанақ езбе-сорпасы

Қажетті өнімдер: -ЗООг қолдан жасалған томат немесе өз шырынындағы қызанақ; -1 бас…

Этикалық идеялардың тарихи даму кезеңдері

Шындықты моральдық тұрғыдан сезіну тәжірибесін қорытқан философиялық білімнің ерекше саласы этика деп…