Қажетті өнімдер:
– тауық еті;
-1 сәбіз;
-1 жұмыртқа;
– 2 тілім батон;
-1 бас пияз;
– ақжелкен мен аскөк;
– 25 тал бублик;
– сүт немесе жылы су;
-100 г кез келген қатты ірімшік;
– 2 ас қасык, кілегей;
– кетчуп;
– тұз және бұрыш.

Дайындалуы:
Алдымен бубликтерді сүтке немесе жылы суға салып, жұмсартып алыңыз. Бубликтер тәтті болса, ештеңе етпейді. Ол ерекше дәм беріп тұрады. Противеньді өсімдік майымен майлаңыз. Жұмсарған бубликтерді противеньге бірден тізетін болыңыз. Бубликтер көп тұрып, езіліп кет-пеу керек. Сәл ісінген соң, судан алыңыз. Фаршын дайындаңыз. Ет-ке аскөк, кілегей ңосыңыз. Жаңсылап араластырыңыз. Фаршты бубликтерді жібітіп ңойған уаңытта дайындаңыз. Шай ңасыңпен бубликтердің ішін фаршпен толтырыңыз. Үстіне аздап кетчуп ңұйыңыз. Духовканы 180 градуста 30 минут пісіріңіз. Ірімшікті ірі көзді үккіштен өткізіңіз. Духовкадан алған соң, бетіне ірімшік себіңіз. Қайтадан духовкаға салып, 10 минут пісіріңіз.

222 comments
  1. Сіздің тартылған еттен жасалған торттың рецепті өте ерекше және менің ойымша, мұндай рецепт жасай алатын адамдар өте аз, ерекше нәрсе – сіз қолданатын ингредиенттер нарықта өте танымал және бұл маған ең ұнайтын нәрсе. бұл рецепт.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Әлеуметтану пәнінен сессия сұрақтары

 1 уровень «Әлеуметтану» терминін алғаш кім енгізгенін көрсетіңіз: A) О.Конт B) М.Вебер…

Римдегі отбасы құқығы

Римдегі отбасы құқығы. 1. Отбасы құқығы туралы жалпы ережелер. 2. Римдегі неке…

Ұлы батыр-ұлттық тұлға – Махамбет Өтемісұлы

Ұлы батыр-ұлттық тұлға Бүгінгі күні Елбасымыз Нұрсұлтан Әбішұлы Назарбаевтың осы қолымыз жеткен…

Қазақстанның көне қалалары

Қазақстанның ежелгі қалалары Жазба деректемелер мен археологиялық материалдар нәтижесінде анықталған байырғы қоныс…