Қажетті өнімдер:
– 300 г балдыркөк сабағы;
– 300 г қияр;
– 3 жұмыртқа;
– 3 ас қасық майонез; – тұз.
Дайындалуы:
Жұмыртқаны 10 минут пісіріңіз. Суық су құйып, суытып қойыңыз. Балдыркөк сабағын бөліктерге бөліп, тураңыз. Ңиярды төртбұрыштап тураңыз. Жұмыртқаны тазалап, төртбұрыштап тураңыз. Салат ыдысына балдыркөк, қияр, жұмыртқаны салыңыз. Тұз, майонез қосып, араластырыңыз. Салат дайын. Жұмыртқа тілімдерімен безендіруге болады.
балдыркөк – сельдерей

399 comments
Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Кәсіптік – қолданбалы дене дайындығы

Кәсіптік – қолданбалы дене дайындығы Жоспар. Қолданбалы дене мәдениеті Дене мәдениеті және…

История происхождения и употребление в речи русских фразеологизмов

История происхождения  и употребление в речи русских фразеологизмов Автор:  Бойко Кристина Андреевна…

«Қоғамның даму үдерісін ілгерітудің жетекші күші – жастар».Тақырыпқа қатысты сыни пікір білдіріп жазыңыз. (Қазақстандағы Жастар жылына орай)

Қазақстан бүгінгі таңда әлеуметтік-экономикалық жаңару мен саяси демократия кезеңінде. Егеменді еліміздің болашағын…

Тамаша жаз көкөніс пісірмесі

Қажетті өнімдер: – 1 кг кәді; – 2 тал болгар бұрышы; –…