Тунец салаты
Қажетті өнімдер:
70 гсиыр тілі, 40 гжасыл алма, 60г «Тунец» соусы, ақжелкен, 40 г салатжапырақтары, 30 г балдыркөксабағы, 10 бадамгүл жапалақтары, черри қызанағы
Дайиндалуы: ар-найы форманың түбіне салат жапырақтарын жыртып салыңыз. Балдыркөк сабағын таяқшалап тураңыз. Алманың қабығын ар-шып, таяқшалап турап, үстінен қойыңыз. Соусты қүйыңыз. Бетіне пісірілген тілді таяқшалап турап салыңыз. Бадамгүл жапалақтары, ақжелкенжәне черри қызанағымен сәндеңіз.
«Тунец» соусын консервіленген тунец, майонез, лимон шыры-нын блендермен араластыру арқылы жасаңыз.
Гбалдыркөк-сельдереи^ г бадамгул жапалактары г
миндальныехлопья

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

You May Also Like

Емдік профилактикалық мекемелерде емдік дене шынықтыруды ұйымдастыру

Медицина факультеті Емдік профилактикалық мекемелерде емдік дене шынықтыруды ұйымдастыру.        Емдік дене…

Қазақстанның банк жүйесінің даму тарихы

Қазақстанның банк жүйесінің даму тарихы 1.1 Қазақстан банк жүйесі – кеңестік дәуірде.…

Тау кен –өндірісінің жұмыстары барысында бүлінген жерлердің рекультивациясы

5.Тау кен –өндірісінің жұмыстары барысында бүлінген жерлердің рекультивациясы                                                                                                                    Тау кен  өндірісі барысында…

ҚР-да тиімді ұлттық индустриалды-инновациялық жүйенің қалыптасуы.

ҚР-да тиімді ұлттық индустриалды-инновациялық жүйенің қалыптасуы. Жоспар: Индустриалды – инновациялық даму; Индустриалды…